Jag började arbeta som arkitekt när jag var 23 år gammal på ett stort arkitektur- och ingenjörskontor, LKS Group i Bilbao, samtidigt som jag slutförde min arkitekturexamen. Nu har jag flera års erfarenhet som arkitekt och jag innehar även SAR/MSA-certifiering samt en masterexamen från Spanien, där jag är född och utbildad. 
Jag är utbildad och certifierad passivhusdesigner genom Passivhaus Institut i Darmstadt, Tyskland. Jag är även utbildat inom Archicad, Revit och VRay och har flitigt använt dessa program i mitt arbete. Jag har också vidareutbildat mig genom flera olika kurser under min fritid.
I 2018 bestämde jag mig för att flytta till Sverige i strävan efter min passion för träarkitektur och miljödesign. Jag kom till Sverige i början av juni och hittade ett jobb som arkitekt hos +ROLF DESIGN & ARKITEKTUR AB i början av augusti samma år. Där arbetade jag huvudsakligen med systemhandlingar och bygghandlingar för större hotell samt bygglov för lägenhetshus, men jag arbetade även att utforma koncept för interiören i Kungliga Operan och har varit delaktig i flera tävlingsgrupper. 
För närvarande jobbar jag på ASCAPE arkitektur där jag främst arbetar med förslagskisser samt bygglovsprocesser.
Senast jobbade jag på ARCHUS ARKITEKTUR AB där jag jobbar som biträdande handläggare i Persboskola projektet. Tidigare har haft möjlighet att jobba med Vittige skola samt ett bostadshusprojekt i Uppsala. Jag är deltagare av BIM-gruppen där vi förbättrar vår BIM miljö inom ArchiCAD för att göra det enkelt för alla oavsett om kunskapen. 
På Archus har jag hittat min nya karriärinridning. Jag har haft möjlighet att jobba med två fantastiska och erfarna uppdragsansvariga inom utbildning miljöer. Jag deltagit på elev dialoger och workshops med verksamhet och känt mig nära från byggnaders användare på ett sätt som jag har aldrig känt förut. 
Jag har tidigare även arbetat med villor enligt passivhusstandard, systemhandlingar och bygghandlingar för större bostadsrätter samt bygglov för ett universitet i Mexiko och flera olika tävlingar i Kamerun och Indien. I Spanien har jag också arbetat med byggarbetsplatsbesiktningar där jag lärde mig mycket om konstruktionsteknik. På grund av min utbildning som arkitekt i Spanien kan jag fördimensionera och designa både strukturer och installationer för olika typer av byggnader. 
Som jag nämnde tidigare drivs jag av min passion för träarkitektur, miljödesign och lärande miljöer. Att uppnå mer kunskap i allt som rör arkitektur är ett måste för mig. Detta kan ses i de många datorprogram som jag har bemästrat och fortsätter att vidareutveckla mig inom, såväl som de kurser som jag har genomgått.
Som hobby gillar jag att måla porträtt med akrylfärg samt spela basket, vilket jag har gjort sen jag var nio år gammal.
Back to Top